Navijački neredi i u Posušju: Policajac i muškarac bakljom povrijedili 20-godišnjaka

Navijački neredi i u Posušju: Policajac i muškarac bakljom povrijedili 20-godišnjaka


Još jedan navijački sukob desio se u Posušju u kojim je povrijeđen 20-godišnjak – piše Crna-Hronika.

Kako saznajemo 20-godišnjaka su u 5:25 povrijedili dvojica muškarac od kojih je jedan policijski službenik MUP-a koji je u tom trenutku bio van službe. Protiv njega kao i drugog muškarca bit će poduzete zakonske mjere i radnje.

Ovaj slučaj okarakterisan je kao nasilničko ponašanje.

O svemu se oglasio i MUP.

Dana 13.10.2024.godine u 5,25 sati PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu dežurnog liječnika Doma zdravlja Široki Brijeg da je liječničku pomoć zatražio E.B. (2004.) koji je zadobilo lakše tjelesne povrede, opekline po tijelu dok se nalazio u Posušju.

Obavljenim razgovorom s ozljeđenom osobom, utvrđeno je da je E.B. ozljeđen zapaljenim pirotehničkim sredstvom ( bakljom) od strane M.S. i jednog policijskog službenika M.Ć koji je bio van službe.

U službenim prostorijama PU Posušje zaprimljena je prijava od oštećenog, izvršene su očevidne radnje po odobrenju dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg, u tijeku su druge mjere i radnje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti ovog događaja.

Nakon kompletiranja predmeta bit će upućeno Županijskom tužiteljstvu Županije Zapadnohercegovačke Široki Brijeg, Izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz čl. 362 st.2 KZ F BiH – Nasilničko ponašanje.

Prema policijskom službeniku također će se poduzeti mjere i radnje sukladno Zakonu o policijskim službenicima Županije Zapadnohercegovačke.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija