Zbog širenja video klipa pjevačica Aldina Bajrić opet završila u Hitnoj

Zbog širenja video klipa pjevačica Aldina Bajrić opet završila u Hitnoj


Pjevačicu Aldinu Bajić nedavno je pretukao suprug Adis Cigura, a snimak incidenta isplivao je u javnost.

Digla se velika prašina i mnogi su pružili podršku pevačici i osudili stravični čin nasilja. Adis Cigura je uhapšen i nalazi se u KPZ Zenica.

Aldinina sestra se oglasila i otkrila da je ona ponovo u bolnici.

Veliki pozdrav svima. Kao Aldinina sestra želim da vas zamolim da stopirate deljenje snimka, jer Aldina ponovo prolazi kroz psihičku torturu.

Želim da se zahvalim na ogromoj podršci koju pružate trenutno, ali bih vas zamolila da prestanete sa širenjem videa zbog moje sestre.

Aldina nije psihički dobro, pogotovo nakon što je sve izašlo u javnost. Taman se bila malo oporavila, ponovo je pala, sinoć je završila u bolnici.

Hvala još jednom svima na ogromnoj podršci kao žena ženi, ali vas ponovo molim da ukoliko posjedujete snimak isti ne objavljujete, jer Aldini kao jednoj majci i ženi nije potrebno da opet prolazi kroz isto – poručula je sestra pretučene pjevačice, dok je sve vrijeme plakala.

Dragi moji, nisam u stanju da pričam, ali sam morala da se oglasim. Nisam bila u komi, kako se navodi, desilo se to što se desilo, ne zbog prevare i nikada ni pomislila nisam da prevarim, niti bi prevarila. Ja sam tog čoveka voljela više od svega, niti ga je mogao iko zameniti u mom životu.

Bio je ljubomoran mnogo, zašto mene neko označava na bilo kojoj društvenom mreži i tako dalje. Ja vas molim da se snimak ukloni zbog moje djece jer prolazimo kroz najgore i mog stanja u kojem sam trenutno, a stanje nije ni najmanje dobro, molim vas. ” – izjavila je Ajdina

Stravično nasilje desilo se navodno prije desetak dana, dok je javnost za napad saznala tek prije dva dana kada je detalje objavio portal Crna-Hronika.

Aldina je u međuvremenu izašla iz bolnice, gde je bila pod stalnim nadzorom ljekara, ali je nakon snimka koji se masovno dijeli ponovo zatražila ljekarsku pomoć


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija