(VIDEO) Skandalozni snimak zlostavljanja konja dobio još skandalozniji epilog: Ekstremista iz “Srbske časti” uzeo zakon u svoje ruke

Snimak maloljetnika koji tuče konja prethodio je upadu nekoliko članova niške organizacije “Srbska čast” u romsko naselje Crvena zvezda, pišu srbijanski mediji.​ Oni su cijelu svoju “akciju” takođe snimali, a na snimku se najprije vidi kako se po kraju raspituju o vlasniku konja, a onda rez na 17-godišnjaka koga sa kauča Stojković “prevaspitava” uz obavještenje da će mu oduzeti konja, jer se nije dobro starao o njemu.

To je, kako je podvukao Stojković, “posljednja opomena” i to ne samo za njega, već i za čitavo njegovo naselje.

“Znači, sada će biti oduzet konj i cijelo naselje će na tvom primjeru da ne može više niko da maltretira nijednu životinju, pogotovu što ta životinja ne može da progovori nijednu riječ. Da je ta životinja mogla da ti kaže za*ebi da me udaraš, ti je ne bi udarao, ali nije mogla i ti si nastavio da je udaraš. Znači, ovo je zadnja opomena da ovakva sra*a praviš, jer veći si mangup kad zaštitiš slabije od sebe nego da maltretiraš”, govori Stojković na snimku.

Na kraju video-klipa, vidi se kako “Srbska čast” uz pomoć niške organizacije koja brine o životinjama “Zoo planet” oduzima tuđeg konja.

Jedan dio građana na društvenim mrežama, ovaj potez vidi kao “pravu stvar”, dok se drugi pitaju odakle organizaciji “Srbska čast” pravo da ulazi na tuđe posjede, uzima tuđu imovinu, sprovodi zakon i prevaspitava, umjesto da slučaj prijave policiji.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments