Zločin u Bratislavi: Srbijanac platio glavom zbog parčeta pice?

Nikola Kosanić (22) iz okoline Sopota ubijen je u nedelju u Bratislavi, kada ga je grupa momaka, koji su najverovatnije takođe Srbijanci, pretukla do smrti poslije svađe u redu za picu u jednom kiosku u centru grada.

Kako su prenjeli slovački mediji, u toku je potraga za trojicom napadača koji su Kosanića udarali u glavu dok nije umro.

Prijatelji nesretnog mladića kažu da Nikola nije bio problematičan i da je i htio da izbjegne problem.

– Ne znamo da li je povod bio dug red za picu ili nešto drugo – ispričao je za srbijanske medije jedan prijatelj ubijenog mladića.

Iako su imu dobacivali napadači, Nikola i prijatelj su se pokupili i bez riječi otišli iz kioska, da ne bi došlo do tuče.

Stigli su do obližnje glavne pošte, gde su čekali taksi da dođe po njih. Međutim, napadači su ih pratili i napali. Udarali su Nikolu u glavu dok nije pao.

Ni tada se nisu zaustavili, već su ga krvnički šutirali. Pošto je Nikola u jednom trenutku prestao da se pomjera, oni su se razbježali.

Policija i Hitna pomoć stigli su u roku od 10 minuta, ali pretučenom Srbijancu nije bilo spasa.

AK POZNÁTE OSOBY NA ZÁBEROCH BEZODKLADNE KONTAKTUJTE POLÍCIU!

❗MOHLI BY POMÔCŤ OBJASNIŤ NEDEĽNÝ ÚTOK NA CUDZINCA NA NÁM. SNP❗AK POZNÁTE OSOBY NA ZÁBEROCH BEZODKLADNE KONTAKTUJTE POLÍCIU!Policajti prvého bratislavského okresu naďalej intenzívne pracujú na objasnení útoku, ku ktorému došlo v nedeľu krátko po 05.00 hod v blízkosti hlavného vchodu do budovy Hlavnej pošty v Bratislave. Následkom útoku doposiaľ neznámeho páchateľa utrpel poškodený 22-ročný cudzinec zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vyšetrovateľ Policajného zboru vo veci vedie trestné stíhanie pre prečin usmrtenie. V rámci vyšetrovania bol zabezpečený kamerový záznam, ktorý zobrazuje priebeh udalosti. V tejto súvislosti sa policajti obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení mužov na záberoch. Muži, po ktorých totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohli prispieť k objasneniu tohto prípadu, malo by ísť o cudzincov hovoriacich srbským jazykom vo veku od 20 do 35 rokov. V tejto súvislosti vyzývame občanov, aby v prípade, ak poznajú osoby na zázname a fotografiách a vedia poskytnúť informácie k ich totožnosti, prípadne ich pobytu, ihneď kontaktovali políciu.

Gepostet von Polícia SR – Bratislavský kraj am Montag, 9. Dezember 2019

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79