Poznat identitet stradalog: U eksploziji pumpe poginuo državljanin Srbije

Poznat identitet stradalog: U eksploziji pumpe poginuo državljanin Srbije


Snažna eksplozija dogodila se oko 10:40 sati na benzinskoj pumpi “Nešković”. Prema nezvaničnim informacijama ima nastradalih, najmanje jedna osoba je poginula, a prema prvim informacijama 8 osoba je povrijeđeno.

Muškarac koji je stradao u eksploziji je državljanin Srbije, Z.A. (49) iz Loznice. On je svojim vozilom zastao da vidi šta se događa na benzinskoj pumpi gdje ga je zatekla eksplozija, saznaje se nezvanično.

Od siline detonacije pumpa je gotovo potpuno uništena kao i najmanje dva automobila.

Prema nezvaničnim informacijama nesreći je prethodio sudar dva vozila pri čemu je jedno udarilo u točilicu za gas koji je počeo da izlazi.

Onda je poslije nekoliko minuta došlo do detonacije koja se čula i u Loznici, sa druge strane Drine.

Na licu mjesta stigle su brojna vozila policije, vatrogasaca i hitne pomoći iz Bijeljine, ali i Loznice pa neke povrijeđene osim u zdravstvene ustanove u Zvorniku i Bijeljini, dovoze i u lozničku Opštu bolnicu.

Još se ne zna koliko ima žrtava, ali kažu da eventualne žrtve još traže pod ruševinama. Prizor je užasan, pumpa je sravljena sa zemljom a u velikoj mjeri je oštećena i kuća pored, javljaju nezvanično mediji.

Očevici za kažu da je scena bila stravična, da je jednom čoveku eksplozija otkinula ruku, i da se detonacija čula nadaleko.

“Odmah nakon dojave naše ekipe uputile su se na mjesto nesreće u pratnji vatrogasaca koji su odmah pristupili lokalizaciji i gašenju požara”, kazao je Bobar.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija