Nakon eksplozije na benzinskoj pumpi u Zvorniku: Ljekari se bore za život muškarca

Nakon eksplozije na benzinskoj pumpi u Zvorniku: Ljekari se bore za život muškarca


Pacijent A. K., koji je povrijeđen u eksploziji na benzinskoj pumpi „Nešković“ u Šepku kod Zvornika, u veoma je teškom stanju u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Ersija Aščerić-Mujedinović, portparol Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, kaže da je pacijent primljen sa povredama glave, grudnog koša i da ima teške opekotine.

Poziv bi spriječio tragediju: Gledali 40 minuta kako curi plin, policiju nazvali kad je bilo kasno

– Pacijent je priključen na aparat za mehaničku ventilaciju i njegovo zdravstveno stanje se intenzivno prati – rekla je Aščerić-Mujedinović.

Miljan Bobar, portparol Policijske uprave Zvornik, rekao je danas da policija, u saradnji s Okružnim tužilaštvom Bijeljina, nastavlja istragu.

– Pronađeni su neki tragovi i predmeti koji će poslužiti u daljnjoj istrazi – rekao je Bobar.

U jučerašnjoj eksploziji poginula je jedna osoba, a sedam ih je prevezeno u Opću bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći, dok je jedna osoba hospitalizirana u bolnicu “Milenko Marin” u Loznici.

Nakon što im je u zvorničkoj bolnici ukazana pomoć, pet pacijenata otpušteno je na kućno liječenje, jedan pacijent upućen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci, a jedan u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Stao da vidi šta se dešava pa poginuo u eksploziji kod Zvornika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija