Malčanskom berberinu otac donio veš i odjeću u pritvor: Mi smo s njim završili

Malčanskom berberinu otac donio veš i odjeću u pritvor: Mi smo s njim završili


Ninoslav Jovanović, za kojim je 17 dana tragala policija jer je 20. decembra prošle godine oteo dvanaestogodišnju M. K. (12), nakon jučerašnjeg hapšenja sproveden je u pritvor u Kazneno-popravni zavod u Nišu.

Tamo su ga sinoć posjetili otac Duško i brat Nebojša, jer je policija zahtijevala da mu donesu veš da se presvuče.

– Kada nas je policija pozvala i rekla da mu donesemo odjeću, kazao sam da to neću učiniti. Mi smo s njim završili, nisam želio više da ga vidim. Međutim, policija je insistirala da mu donesemo presvlaku jer, kako su nam kazali, ne mogu da ga u pritvor vode golog ,s obzirom na to da mu je odjeća oduzeta zbog vještačenja. On je svoju odjeću odnio pa sam mu odnio moje stvari – priča Duško Jovanović, otac zloglasnog Malčanskog berberina, nazvanog tako što je svoje žrtve šišao prije nego što bi ih silovao.

Malčanskog Berberina brat posjetio u zatvoru: “Sad si me vidio i više nikad”

Jovanović priznaje da mu je bilo veoma teško da se sretne s Ninoslavom nakon muka koje i dalje preživljavaju zbog njegovih nedjela.

– Kad smo moj sin Nebojša i ja ušli u zatvor, bio nam je okrenut leđima. Policajac mu je kazao da nas pogleda u lice. Kazao sam mu: “Kako te nije sramota da to ponovo uradiš?” Moj sin mu je također uputio samo jednu rečenicu: “Sad si me vidio i više nikad!” On je šutio, nijednu riječ nam nije rekao – priča Duško.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija