Teško je prepričati bijes ovog Hercegovca kad je čuo da je HDZ izgubio

Teško je prepričati bijes ovog Hercegovca kad je čuo da je HDZ izgubio


Društvenim mrežama se od jučer širi video video pod nazivom “Reakcija Dalmatinca na izbor Milanovića”. Video pokazuje gospodina koji je na TV-u upravo čuo vijest da je Zoran Milanović pobijedio na predsjedničkim izborima, što očito nije bio njegov izbor.

Gospodin je, kako se može čuti u videu, vijest dočekao sa salvom psovki, dok u pozadini čujemo ljude, pretpostavljamo njegovu obitelj, kako se smije.
Razbio je sirotu jelku

Kad mu kažu da će Milanovića morati gledati idućih pet godina, čovjek viče: “kuš”, te psuje, vrijeđa i pljuje po TV ekranu. Nakon toga divlje razbija jelku te i dalje vrijeđa, a čini se da u jednom trenutku prislanja svoje spolovilo na ekran. Ekipa se pritom cijelo vrijeme glasno smije. Na kraju psuje i sve one koji su glasovali za Milanovića.

https://youtu.be/B6Wm6EJ2Tt0

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija