Abazović: Čast mi je da sam prvi crnogorski premijer koji je slobodno prošetao Stradunom

Premijer Crne Gore Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova te zemlje Filip Adžić sastali su se u Dubrovniku sa novinarom, diplomatom i biznismenom Ratkom Kneževićem.

Abazović i Adžić su, prema pisanju Dubrovačkog vjesnika, u privatnoj posjeti Dubrovniku, te da njihovo druženje sa Kneževićem ima veze sa najnovijom krizom vlasti u Crnoj Gori.

Crnogorski premijer je podijelio nekoliko fotografija iz Dubrovnika, te poručio kako mu je bila čast što je prvi premijer Crne Gore koji se slobodno prošetao Stradunom.

– Kao dijete se sjećam bombardovanja Dubrovnika, najveće sramote Crne Gore u njenoj modernoj historiji, tada zarobljene države u kandžama nacionalizma, mržnje i ratnog profiterstva. Danas mi je bila čast da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošetam prelijepim Stradunom, fotografišem se i razgovaram sa dragim Dubrovčanima – napisao je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79