Abazović o puštanju Kašćelana: Svakom građaninu Crne Gore je sve jasno

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović komentarišući ukidanje pritvora za Slobodana Kašćelana kaže da je svakom građaninu Crne Gore sve jasno, piše Antena M.

– I koliko sada ima smisla sve ovo što radimo sa izmjenama zakona. Sada ćemo imati vanredni sastanak gdje ćemo vidjeti kako ćemo reagovati ali to ne umanjuje uspjeh policije. Žao mi je što je CG u ovoj situaciji u kojoj jeste, vidjećemo, moraćemo da se borimo. Manje je važno kakva je poruka Vladi, važno je kakva je poruka građanima i neka svako snosi odgovornost za sve ono što se bude dešavalo u narednom periodu vezano za organizovani kriminal u Crnoj Gori – kazao je Abazović.

Podsjetimo, Viši sud odbio je predlog Specijalnog državnog tužilaštva da se Slobodanu Kašćelanu i za još 13 osumnjičenih odredi pritvor zbog sumnje da su dio kriminalne organizacije koja je počinila ubistvo u pokušaju i ubistvo u saizvršilaštvu.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79