Aca Lukas udario po Benjamini Karić: Zabranjeno mi je da pjevam u Sarajevu jer sam rekao da treba 800.000 KM dati djeci i sirotinji

Aca Lukas udario po Benjamini Karić: Zabranjeno mi je da pjevam u Sarajevu jer sam rekao da treba 800.000 KM dati djeci i sirotinji


Srpski pjevač Aca Lukas nedavno se ponudio da besplatno pjeva za Novu godinu u Sarajevu, a da planiranih 800.000 KM Grad Sarajevo potroši na nešto korisnije građanima.

Podsjetimo, Grad Sarajevo će ovogodišnju Novu godinu platiti 800.000 KM, a glavna zvijezda će biti Severina.

Sada se Aca Lukas ponovo oglasio. On se obrušio na Benjaminu Karić i tvrdi da mu je neko zabranio da zakupi Skenderiju ili Zetru.

“S obzirom da ste prošle godine mogli da u dvorani Skenderija pogledate film ‘Pokidan’ kao i moj koncert, ove godine to nažalost nećete moći jer smo moj producent i ja, Saša Mirković i ja ponudili da bez novca pjevam u Sarajevu za Novu Godinu kako neka koleginica ne bi iznijela iz vašeg grada 800.000 maraka uz pomoć gradonačelnice. Mi smatramo da to nije normalan iznos za jedno gostovanje. I dalje stojim iza toga”, napisao je Lukas.

Dodaje:

“Zbog toga što smo se odvažili da to kažemo nama je zabranjeno da zakupimo Skenderiju ili Zetru, da pošteno platimo kako bi vama prikazali drugi dio filma ‘Stravično’ kao i moj nastup iste večeri. To je bruka i sramota gradonačelnice. Ja sam uvijek volio Bosnu i Sarajevo i vi to znate. Zbog toga ćemo premijeru održati u Istočnom Sarajevu kao i moj koncert odmah iza premijere u Beogradu u Sava Centru. Sve moje Sarajlije koje su bile prošle godine u Skenderiji mogu da dođu u Istočno Sarajevo a u Zetri i Skenderiji ćemo uraditi najluđu žurku na Balkanu čim dođe neki novi – pristojni gradonačelnik koji novac građana ne troši bahato na pjevačice ili sebe, nego tim novcem pomaže djeci i sirotinji. Moj menadžent i ja smo odlučili da kada se to desi opet poklonimo koncert Sarajlijama. Voli vas vaš Aca Lukas”, napisao je pjevač.

Njegov story podijelio je i njegov producent na svom profilu i dodao:

“Izgleda da ćemo snimiti novi film, “Lukas brani Sarajevo”.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija