Admir Salkić se i dalje bori za svoj život: Pronaći ćemo neko drugo rješenje da ja ozdravim i krenem ako Bog da, da slavim novi rođendan kad dobijem bubreg

Admir Salkić je već 11 godina dijalizni pacijent. Ovaj mladić iz Gračanice ima 30 godina. Od toga, već 11 godina ide na dijalizu, jer su mu otkazala oba bubrega.

Nakon odlaska u Tursku gdje se trebala obaviti transplatacija bubrega, javio se Admir.

“Hvala vam puno svima na putovanju na kliniku u Tursku donor je trebao biti kućni prijatelj ili moj otac znači bila su dva donora opcija, da ja ne bih čekao na listi dugo. Ali nažalost ustanovili su da imaju povišen šećer i moj prijatelj i moj otac i moramo se vratit kući. I ako tužna vijest pogodila nas je sve, jučer smo imali težak dan zbog toga.

Da bude još gore ja sam morao odmah na dijalizu poslije takve vijesti ali izdržao sam i to stisno sam zube .Ipak tu je osmijeh idemo uz Allahovu pomoć u novu borbu i nove pobjede. Pronaći ćemo neko drugo rješenje da ja ozdravim i krenem ako Bog da, da slavim novi rođendan kad dobijem bubreg. Hvala vam svima mnogo na podršci svoj sto ste mi dali od srca.” – napisao je Admir Salkić.

Porodica Salkić ogorčena na Batka: “Naši životi su ugroženi, on je uzeo naših 80.000 KM i sada kaže „para nema“.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79