Adnan Redžović o sukobu sa Edinom Puhalom: Možda sam mu šamar udario

Danas su se u sarajevskoj Općini Centar potukli bivši bokser Adnan Redžović i aktivni bokser Edin Puhalo zvani Iron Puki.

Drama u Sarajevu: Potukli se Adnan Redžović i Edin Puhalo

To je za Crnu Hroniku potvrdio Edin Puhalo, koji kaže da ga je Redžović napao sa leđa i nanio mu teške tjelesne povrede.

“Pošto nije hrabar da se pobije kako treba, sa leđa me opalio, ja mu za ovo nikad neću ostati dužan, to mu ja garantujem. Imaju kamere na općini, bit će snimak. Trenutno sam u bolnici, pa ću ići u policiju da ga prijavim”, rekao je Puhalo za Crnu Hroniku.

(VIDEO) Puki nakon napada Redžovića: “Garantujem da ti neću ostati dužan”

Sada se za Faktor oglasio i drugi akter tučnjave Adnan Redžović. Kaže da je Puhalo udario “možda šamar”.

“Ja sam krenuo izaći iz sale prvi da se ne sretnem s njim. Prije toga sam dobijao prijetnje od njega, njegove žene. I prvi sam izašao. On je išao za mnom, kao da je htio nešto. Sreli smo se dole, riječ po riječ… Mislio sam da će me udariti, napravio je takvu gestu ramenom. Ja sam ga odgurnuo od sebe. Možda sam ga udario dlanom, šamar”, kaže Redžović.

Dodao je da se od ranije Puhalo, njegova žena, svastika svađaju sa svima koji ne misle kao oni, da psuju, te prijete ljudima.

“Problem je oko sporta, ali su ga prebacili na psovke, vulgarne riječi”, rekao je Redžović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79