Advokat srbijanske starlete: Tijana Ajfon uskoro izlazi na slobodu

Tijana Ajfon je propjevala, a u njenom telefonu su pronađene stvari koje mogu da unište kriminalni milje kojem je bila bliska, tvrde srbijanski mediji.

Tamošnji mediji su objavili da je ona sprema na sve kako bi se domogla slobode, budući da je iza rešetaka, jer je je pala u akciji „Kristal“ u Bijeljini. Miloš Stevanović, advokat starlete, kaže za “Avaz” „da su to gluposti“.

– Jedan jedini predmet koji se vodi protiv nje jeste ovaj u Sarajevu pred Sudom BiH, vezano za prostituciju i nezakonit ulazak na prostor BiH. Tijanin telefon jeste oduzet, ali nije niko mogao da ga otvori bez njenog znanja i pitanja. Znači, ona nije nikog označila ili ugrozila bilo koga. Nije davala nikakve izjave koje mogu ići nekom na teret. To su zaista naslovi, koji su po mom shvatanju, bez ikakvog činjeničnog ili pravnog osnova. Tako da sa te strane, Tijana ima svoj predmet, zajedno s drugim osumnjičenima. Potpuno opovrgavamo bilo kakve navode srbijankih medija – rekao je Stevanović.

Stevanović je tvrdnje srbijanskih medija da je Tijana Ajfon propjevala nazvao budalaštinama.

– Ona se u fazi istrage branila šutnjom. Mislim da će uskoro izaći iz pritvora, ali javnost će o tome biti blagovremeno informisana – zaključio je Stevanović.

U akciji „Kristal“ uhapšeno je 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlaštenu proizvodnju i promet droga i oružja, te navođenje na prostituciju. U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije – starleta Tijana Ajfon, koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79