Advokat svodnika Samira Kurtovića uložio prigovor na dokaze

Kurtović je lišen slobode u akciji “Lipstick” i tereti se da je od 2004. do oktobra 2015. organizirao pružanje se*sualnih usluga u Sarajevu i tako zaradio najmanje 1.793.000 KM

U Kantonalnom sudu u Sarajevu nastavljeno je ponovljeno suđenje Samiru Kurtoviću za navođenje na prostituciju u Sarajevu, nanošenje lakših povreda i nedozvoljeno nošenje oružja.

Vrhovni sud Federacije BiH ukinuo je u oktobru 2018. godine presudu Kantonalnog suda u Sarajevu, kojom je bio osuđen na sedam i po godina iza rešetaka. Na jučerašnjem ročištu advokat Senad Bilić, branilac optuženog, uložio je prigovor na validnost provođenja istražnih radnji i dokaza.

Kurtović je lišen slobode u akciji “Lipstick” i tereti se da je od 2004. do oktobra 2015. organizirao pružanje se*sualnih usluga u Sarajevu i tako zaradio najmanje 1.793.000 KM.

 

Varala muža s komšijom pa ga prijavila

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79