Klupko se odmotava u Savezu

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste nove informacije o agoniji koja vlada u Powerlifting sportskom savezu. Rješenje, nalaze i ostale dokaze prenosimo u cjelosti:

“Aleksandra Rapaic je dokazano sa kartonom i phisihijatriske bolnice Laza Lazarević lečeni pacijen od 2012 god.
Nikada nije bila generalni sekretar powerlifting saveza srbije,radi u sveckoj fitnes federaciji i pravi fitnes takničenja u wff federaciji.
Po zakonu o sportu ne sme da radi u dvasaveza i dva različita sporta.Jedini dug koji postoji u powerlifting asocijaciji beograda napravila je Sandra kao zakupac termina za fitnes na ime pwl asocijacije bg sto imamo dokumentovano tužba i sudski spor postoji.Zbog te pronevere legalni predsednik powerlifting saveza srbije Predrag Milošević smenjuje je sa mesta zastupnika pwl asocijacije beograda. Postavlja na mesto Draganu Radivojević dip. Sportskog Menadzera i trenera na Sportskoj Akademiji u Beogradu. Svoje iskustvo rada u sportu sticala je 10 god radeći u fudbalu najvecem i najpopularnijem sportu gde je i držala teretanu i pripremala sportiste.Zvanična izborna skupština bila je 21.04.2018.god na kojoj je Predrag Milošević izabran za predsednika saveza kao i članovi upravnog odbora.O tome postoje dokumenta, dokazi i prisustvo preko 80 članova saveza.S’ tim u vezi sazivanje vanredne izborne skupštine bilo je nelegalno i kršili su zakon o sportu, statut i pravilnik sss i ministarstva sporta.Posto je Aleksandra iz kuće predsednika saveza ukrala pečat,ne zakonito uradila kopiju pečata a original posle nekoliko dana vratila.Sa falš pecatom i nelegalnoj skupstini sa svega nekoliko klubova donose nelegalne odluke. Biraju namerno Milana Smiljanića službenika apr-a za novog predsednika. Zašto? Zato što Milan zloupotrebom službenog polozaja u apr-u za jedan dan brise ime legalnog predsednika i stavlja svoje.Posle nekoliko dana za jedan sat radnog vremena u apr-u menja statut i pečat pwl saveza srbije.O svemu ovom postoje dokumenta koja smo dostavili sudu i ministarstvu sporta.Kriminalne i nelegalne radnje nelegalnog rukovodstva ne priznaje medjunarodni savez IPF i ministarstvo sporta srbije.Zato te institucije na svojim sajtovima drze ime Predraga Miloševića kao predsednika saveza.Formirali su arbitraznu komisiju koja će ustanoviti ko je kršio zakon o sportu. Tužilaštvo i sud u Beogradu presudice ko je falsifikovao pečat,ukrao sajt saveza,zloupotrebio službeni položaj pokrao pare iz budzeta,širio laži i dezinformacije.Redovna skupstina pwl saveza kao i svake godine bice odrzana krajem januara u Beogradu. Powerlifting savez srbije sa legalnim persednikom Predragom Miloševićem ne duguju ni dinara za organizaciju medjunarodnog takmičenja 2018 u Beogradu. Od evropskog pwl saveza dobili smo posebnu nagradu za uspešnu organizaciju. Predsednik Powerlifting saveza Predrag Milošević”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79