Akcija „A1“ u Trebinju: Crnogorac u prepravljenom rezervoaru prevozio 100 kilograma kanabisa

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su na području Trebinja otkrili oko 100 kilograma kanabisa. Tom prilikom uhapšena je jedna osoba.

Tokom akcije kodnog naziva “A1” pretreseno je teretno motorno vozilo kojim je upravljao državljanin Crne Gore, a oko 100 kilograma droge kanabis sativa pronađeno je u prepravljenom rezervoaru.

Muškarca iz Hadžića dovezli na Bradinu, izbacili ga iz automobila, išamarali i oduzeli mu mobitel

Privremeno je oduzet i mobitel sa SIM karticom, vozilo i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem krivičnom postupku.

Vozač se sumnjiči za krivično djelo organizirani kriminal, a u vezi s krivičnim djelom neovlašteni promet opojnim drogama.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama SIPA-e, Crnogorac će biti predat postupajućem tužiocu Tužilaštva BiH na daljnje postupanje, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79