Akcija crnogorske policije: Oduzeto oružje, droga, Rolex i Toyota Land Cruiser

Službenici Uprave policije Crne Gore proveli su seriju uspješnih operacija na jugu zemlje, rezultirajući hapšenjem dvije osobe i zapljenom oružja, ilegalnih vozila i luksuznih predmeta.

Akcija je usmjerena na suzbijanje organiziranog kriminala, s posebnim naglaskom na nezakonito posjedovanje oružja i trgovinu drogom.

U operacijama izvedenim u općinama Bar, Ulcinj i Tivat, policija je izvršila pretrese na nekoliko lokacija koje koriste pripadnici organiziranih kriminalnih grupa.

U mjestu Komarno, općina Bar, tijekom pretresa stana ruskog državljanina Y.B. (69), policija je zatekla S.L. (32) i V.T. (49), pri čemu je S.L. uhvaćen s dva ilegalna pištolja. S.L. je odmah lišen slobode, a tijekom operacije privremeno je oduzeto i specijalno vozilo Toyota Land Cruiser 300 te luksuzni ručni sat marke Rolex.

Foto: MUP Crne Gore

Paralelno s tim, u Ulcinju je izvršen pretres prostorija koje koristi N.K. (55), državljanin Savezne Republike Njemačke. U skrivenom sefu pronađena su dva komada vatrenog oružja s izbrusanim serijskim brojevima i municija, što ukazuje na visok stupanj pripremljenosti za kriminalne aktivnosti.

Dodatno, u Tivtu su tijekom pretresa stana mladića B.B. (19) pronađena četiri manja pakovanja kokaina. B.B. je uhićen pod sumnjom za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. U istom gradu, policija je uhapsila još tri osobe kod kojih su pronađene manje količine marihuane, protiv kojih će biti podnesene prekršajne prijave.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79