Akcija “Dolar” u Banjaluci: Advokat koji ih zastupa tvrdi da djevojke nisu prijavljene za prostituciju

Protiv četiri djevojke, koje su u januaru obuhvaćene akcijom “Dolar” u Banjaluci, nije podnesen izvještaj koji bi ih teretio za prostituciju, ističe Marko Mikeš, banjalučki advokat, koji ih zastupa.

“Prostitucija predstavlja krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti. Marta Veljković i Ana Stakić nisu kažnjene ni prekršajno, a Zvjezdana Danić i Nina Kosanović samo prekršajno, i to za remećenje javnog reda i mira”, naveo je Mikeš u reagovanju na tekst Nezavisnih.

Akcijom “Dolar”, izvedenom u lokalu “Caribic Dance” u Banjaluci, podsjećanja radi, obuhvaćen je i vlasnik lokala Lari Živković, kojeg takođe zastupa Mikeš.

“U tekstu je navedeno da je Živković organizator prostitucije, te da je tim krivičnim djelom stekao određenu protivpravnu imovinsku korist. Živković je otac dvoje ženske djece, od kojih je jedna maloljetna, neosuđivan je i protiv njega se ne vodi drugi krivični postupak. On je časni i ugledni građanin Prnjavora”, ističe Mikeš.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79