Akcija policije: Zaustavili Ferrari i poslali ga na – tehnički

Zadarska policija sinoć je zaustavila Ferrari i uputila ga na – tehnički pregled.

Kako su saopćili iz zadarske policije, vozač i vlasnik skupocjenog automobila je mladić od 26 godina.

Ferrari je zaustavljen tokom akcije usmjerene na vozače koji, kako se navodi, brzo voze na prometnicama grada Zadra i zadarske županije.

“Tijekom prošle akcije u prometu „Vikend“ od 15. – 17. svibnja, na izvanredni tehnički nadzor je upućeno 10 vozila. Naime, privremeno je oduzeto i upućeno na izvanredni tehnički pregled 9 osobnih automobila i 1 motocikl, zbog tehničkih neispravnosti –preinake na vozilima.

Radi se o vozilima marke: Alfa Romeo, Fiat ( 2), BMW ( 2), VW Passat, Honda Civic, Opel Vectra, VW Golf i motocikl marke Suzuki, ( 8 vozila i motocikl zadarskih registracijskih oznaka i 1 BMW splitskih registracijskih oznaka)”, naveli su iz policije.

Napomenuli su da su na svim privremeno oduzetim vozilima na obavljenom vanrednom tehničkom pregledu utvrđene nepravilnosti u vidu raznih preinaka zbog čega su vlasnicima vozila su oduzete registarske tablice i saobraćajne dozvole, dok se ne otklone nedostaci i ponovno prođe na tehničkom pregledu, prenosi Vecernji.hr.

Vozači su kažnjeni novčanom kaznom od 1.000 kuna, izvijestili su iz policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79