Akcija policije zbog “gepekovanja”, oduzeti Audi Q7 i Audi A8

Policijski službenici Policijske uprave (PU) Trebinje su tokom pretresa kuće i pomoćnih prostorija, oduzeli su dva automobila koje koriste M.Z. i Ž.V.

Iz PU Trebinje navode da su pretresi izvršeni u ponedjeljak.

“Izvršenim pretresom pronađeni su i oduzeti predmeti, te putnički automobili Audi Q7 i Audi A8 za koje postoji osnov sumnje da su korišteni u izvršenju krivičnog Protivpravno lišenje slobode“ 05. februara 2021. godine, oko 23,00 časa “, saopštili su iz PU Trebinje.

Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju predat je M.Z, dok je za Ž.V.  raspisana potraga od strane Policijske uprave Trebinje, dodaje se u saopštenju.

Podsjećamo, Ž.V., M.Z. i jedna maloljetna osoba osumnjičeni su da su jednu osobu ubacili u gepek, odvezli je na određenu lokaciju, a potom je pretukli.

Kako se saznaje, oni su poslije kraće prepirke i manjeg incidenta u kafani oteli mladića D. M., svog sugrađanima iz Bileće, pretukli ga a potom vozila do sela Prerace na granici sa Crnom Gorom.

Nasilnici su čak snimali uživo na „Instagramu“ i društvenim mrežama kako se iživljavaju i tuku otetog mladića, što je bio trag policiji i istražnim organima da se teško krivično djelo otkrije i dokumentuje. Mladića, koji je otet na ulici ispred porodične kuće a potom ubačen u gepek, nanesene su teške tjelesne povrede. 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79