Akcija u Sarajevu: U Mercedesu e klase pronađena veća količina opojnih sredstava

Akcija u Sarajevu: U Mercedesu e klase pronađena veća količina opojnih sredstava


 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo večeras su učestvovali u akciji na Dolac Malti, a fokus aktivnosti bio je u ulici Envera Šehovića.

Iako iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo nisu mogli otkriti više informacija te odgovoriti na pitanje zašto su brojni pripadnici policije večeras u ovom sarajevskom naselju, pretpostavlja se kako je riječ o zapljeni određene količine nedozvoljenih i ilegalnih sredstava.

Glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova KS u izjavi za Klix.ba naglasila je kako će se policija o svemu očitovati u četvrtak ujutro.

“U toku su uobičajene policijske aktivnosti, a o svemu će javnost biti detaljnije obaviještena u četvrtak ujutro”, rekla je Novalić.

Kako smo već ranije objavili, jake policijske snage su okružile automobil marke Mercedes. Sve se dešavalo ispred prostorija Odjela za droge MUP-a KS, koji je, kako nezvanično saznajemo i provodio ovu akciju.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija