Akteri “gepekovanja” na Ilidži kažnjeni sa po 200 maraka

Prava drama zavladala je danas na Ilidži nakon što su zabrinuti građani policiji prijavili da su dvojica nepoznatih muškaraca otela trećeg, kojeg su ugurali u gepek crnog BMW-a.

Uslijedila je munjevita akcija policije, koja je nakon kraće potjere zaustavila vozilo i stavila pod kontrolu osobe koje su se u njemu nalazile.

Potjera na Ilidži: Policiji prijavljeno kidnapovanje, u gepeku pronađena oteta osoba?

Nakon provjera, utvrđeno je da se radi tek o “neslanoj” šali grupe prijatelja, potvrdio je za Faktor portparol MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Hadžiabdić je kazao i da su dvojici od trojice aktera ove drame uručeni prekršajni nalozi zbog narušavanja javnog reda i mira stvaranjem osjećaja uznemirenosti kod građana.

Kažnjeni su sa po 200 KM.

U odnosu na trećeg učesnika događaja, a radi se o “gepekovanom” mladiću, bit će upućen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, budući da se radi o maloljetniku, prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Komentari
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79