Alan Kožar i Damir Hadžić likvidirani u automobilu, važili su za glavne saradnike Bojovića i Koraća

Alan Kožar i Damir Hadžić, vođe kriminalnih grupa iz Bara i Užica, bliske sa Lukom Bojovićem i Filipom Koraćem, ubijeni su na Krfu.

U toku dana pojavile su se oprečne informacije da se ubistvo dogodilo u Turskoj, ali i u Grčkoj, a kako saznaju Novosti, večeras je potvrđeno da se obračun dogodio na Krfu.

Njihova tijela pronađena su u automobili koji je bio parkiran ispred jedne od vila na ovom ostrvu.

Damir Hadžić iz Užica važio je za jednog od glavnih organizatora ubistva za škaljarski klan. Za njim je bila raspisana crvena Interpolova potjernica zbog ubistva Davorina Baltića, pripadnika kavačkog klana, u centru Beograda 1. januara.

Alan Kožar, je slovio za vođu barske kriminalne grupe, koja je navodno bliska škaljarskom klanu. Za njim je, po pisanju CDM-a, Crna Gora raspisala crvenu međunarodnu potjernicu zbog sumnje da je organizovao ubistvo Slobodana Šaranovića u Budvi. Prema ranijim navodima medija on se navodno krio u Španiji, a u toj državi bio pod zaštitom ljudi Luke Bojovića.

U međusobnim obračunima dva crnogorska narko-kartela dosada je ubijeno blizu 50 osoba širom svijeta.

Nastavljen obračun mafijaša: Likvidirani Alan Kožar i Damir Hadžić


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79