Preko društvenih mreža vrijeđao djevojku, pa priveden

Muškarac iz Trebinja, inicijala M.Ć. sumnjiči se da sa instagram profila već duži vremenski period šalje poruke uvredljivog sadržaja drugom licu, zbog čega mu prijeti krivično djelo Proganjanje.

U pitanju je, prema nezvaničnim saznanjima, bivši ljubavni par, gdje je žena prijavila muškarca da je otvorio lažni instagram nalog i sa njega pisao uvredljive sadržaje o njoj i objavljivao njene fotografije sa uvredljivim tekstualnim natpisima.

Za sada su ovo samo ženine optužbe, na osnovu kojih je policija pokrenula određene aktivnosti,  pa je u Policijskoj upravi Trebinje saopšteno samo to da se preduzimaju istražne radnje.

„Policijskoj stanici Trebinje je prijavljeno da jedno lice duži vremenski period sa lažnog instagram profila šalje poruke uvredljivog sadržaja drugom licu. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela porganjanja“, saopšteno je u Policiji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79