Albanka sa Kosova traži porodicu Ramović: “Prihvatili su nas kao svoje, pružili nam utočište i ljubav”

Albanka rođena na Kosovu, a koja danas živi u New Yorku (SAD), putem društvene mreže Twitter pokušava pronaći porodicu koja je za vrijeme izbjeglištva pomogla njoj i njenoj porodici.

– Tokom rata na Kosovu, moji roditelji i ja bili smo odvedeni u bosanski dom u Crnoj Gori. Nakon što smo pobjegli iz Crne Gore, nikada nismo bili u mogućnosti da komuniciramo sa ovom porodicom. Ova porodica je živjela u Rožajama, u selu Llovnic. Najstariji u to vrijeme bio je Adem Ramović, sa sinom po imenu Isuf Ramović. Prihvatili su nas kao svoje, pružali nam utočište, hranu i ljubav. Ako možete ovo podijeliti i nadam se pronaći ovu porodicu, to bi me učinilo vrlo sretnom – napisala je na Twitteru.

Njena objava je izazvala lavinu reakcija korisnika ove društvene mreže koji pokušavaju pronaći porodicu za kojom traga, a u kratkom je vremenskom periodu prikupila više od 300 dijeljenja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79