Aleksandar Vučić: Dat ću sve od sebe da sačuvam mir

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će dati sve od sebe da sačuva mir, ali da nikome neće dozvoliti da pogazi srpski nacionalni ponos i nacionalno dostojanstvo.

Obraćajući se građanima u Somboru, Vučić je rekao da će Srbija uspjeti u tome, jer je danas čvršća i niko ne može da joj naređuje.

“Neću nikada dozvoliti da bilo ko u Vladi, niti ja, primamo naloge od stranaca. Jedini nalog koji prihvatamo je onaj od građana. Srbija je slobodna, nezavisna i suverena zemlja”, poručio je Vučić.

On je istakao da je Srbija danas snažna i da se njen glas sada ne može ignorisati.

Vučić je najavio da će država u okviru novog investicionog ciklusa uložiti 20 miliona eura u rekonstrukciju Opšte bolnice u Somboru, koja će biti jedna od najljepših u Srbiji, kao i devet miliona eura u rješavanje problema sa vodovodom i kanalizacijom.

“Mi smo danas uspešna zemlja koja sigurnim korakom grabi napred”, rekao je Vučić i najavio da će nastaviti da rade još bolje i marljivijije.

Vučić je u nastavku kampanje “Budućnost Srbije”, prije Sombora, obišao Sivac, Kulu i Apatin.

Premijer Srbije Ana Brnabić rekla je da je u Srbiju u prošloj godini ušlo 3,5 milijarde evra direktnih stranih investicija, čemu je najviše doprinio predsjednik Vučić.

“Najvažnija pomoć Vladi Srbije u dovođenju stranih investitora i otvaranju novih radnih mesta bila je upravo od predsednika Republike, jer je on svojim kredibilitetom i poštovanjem koje uživa u celom svetu svaki put pozivao strane partnere da investiraju u Srbiji”, rekla je Brnabićeva u obraćanju građanima Sombora.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments