Aleksandar Vučić posjetio OŠ “Vladislav Ribnikar”: Užasno je, jeziva tragedija

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras, gostujući u dnevniku RTS-a, da je tokom prethodnih dana posjetio Osnovnu školu Vladislav Ribnikar, u kojoj se 3. maja dogodio masakr.

– Ja sam posjetio školu, ali samo nemam potrebu da se nekom pravdam. Nisam vodio kamere sa sobom danas, vidjeli su me bez kamere bez ičega. Ovi ljudi iz bezbjednosti, bila je direktorica škole, nekoliko nastavnika. Upisao sam se u knjigu žalosti, obišao mjesto zločina. Užasno je, jeziva tragedija… Ali nemam potrebu da se pravdam nekome ko misli da ima monopol na bol i tugu. Niti da objašnjavam nekome da sam normalan čovjek, i to nekome, jer ima troje djece i da sam noćima koliko plakao i borio se da donesemo mjere i nešto promijenimo – rekao je Vučić.

Predsjednik Srbije je rekao da je svakome pojedinačno uputio saučešće i da svakog dana razgovara o tome šta može da se preduzme.

– Kako da koordinišemo hiljade službi, šta je to što možemo da preduzemo – rekao je Vučić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79