Alispahić opleo po Hadžikadiću: “Majstor za sve poslove. On je ekspert za nešto što ne postoji nigdje”

Alispahić opleo po Hadžikadiću: “Majstor za sve poslove. On je ekspert za nešto što ne postoji nigdje”


Novinar i publicista Fatmir Alispahić sinoć je objavio svoju kandidaturu u stranci “BOSS” – Mirnes Ajanović kao kandidata za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine. Fatmir Alispahić će na Izborima 2022. godine biti nosilac liste za Parlament Federacije BiH, ispred BOSS – Bosanske stranke – Mirnes Ajanović.

Fatmir Alispahić potvrdio da ulazi u politiku sa Mirnesom Ajanovićem: Bit će nosilac liste za Parlament Federacije BiH

Urnebesna biografija Mirsada Hadžikadića.

Predsjednik Platforme za progres, Mirsad Hadžikadić je napravio spot koji bi trebao da pošalje važnu poruku da svako radi svoj posao. Dakle u tom spotu je njemu pukla guma i on je dol, sageo se muči se, gor dol, ne može, ne zna čovjek promijeniti gumu. Zove telefonom, dolazi taj što mijenja gume i onda taj Mirsad Hadžikadić saoštava veliku mudrost. Neka svako radi svoj posao. Vulkanizer svoj, a kaže on će raditi posao u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine. Znači vulkanizer ne može u Predsjedništvo iako mu to garantira Ustavno pravo. Ovim spotom je Mirsad Hadžikadić poslao poruku da Predsjedništvo nije za svakoga nego samo za elitu. Od sebe pravi nesposobnog čovjeka.

Zašto je Platforma dobra?

On je živio u Americi, pa kao zna kako stvari stoje. Ja sam pronašao na internetu, da vidim ko je taj Mirsad Hadžikadić kojeg zovu profesore. Išao je za Predsjedništvo i sad ide za Predsjedništvo BiH iako zna da nema nikakvih šansi da prođe. A neko ko zna da nema nikakvih šansi da prođe a ide u tu priču, onda on ide u priču koja nije časna.

Što ljudi poštuju tog Hadžikadića?

Ne piše kad je rođen, gdje je rođen, gdje je završio školovanje. “Ključne oblasti ekspertize doktora Hadžikadića u kojoj ima preko 30. godina iskustva su informacione tehnologije u kojoj spada akademska i industrijska zaduženja. Ova sintagma ne postoji nigdje.
On je ekspert za nešto što ne postoji nigdje. – tvrdi Alispahić u svom video klipu kojeg možete pogledati od 35. minute.

 

Predsjednik Platforme za progres i kandidat za člana Predsjedništva BiH ispred koalicije Država Mirsad Hadžikadić podijelio je na YouTubeu zanimljiv predizborni video.
Naime, Hadžikadić se na šaljiv način odlučio prisjetiti situacije iz maja 2019. godine kada mu je pukla guma na automobilu.

U novom videu Hadžikadić je odglumio da mu je pukla guma i to, ni manje ni više nego ispred zgrade Predsjedništva BiH.

Nakon što nije uspio sam promjeniti gumu, Hadžikadić je ipak odlučio pozvati pomoć na cesti, čiji je radnik bez imalo muke uspješno izvršio ovaj zadatak.

Predsjednik Platforme za progres poručio je u videu da svako treb da radi ono u čemu je najbolji.

“Neka on promjeni gumu, a ja ću državu. Jer oni sigurno neće”, rekao je Hadžikadić pokazujući na zgradu Predsjedništva BiH.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija