Almir došao u tv emisiju i predstavio se kao vojnik i pilot: “Sve je to laž”

Sinoć je u emisiji “Narod pita” na Pink televiziji gost bio Almir Aasanović koji se u medijima predstavljao kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane.

On je tokom emisije govorio da je ludo zaljubljen u nekadašnju “zadrugarku” Anu Ćurčić, a nekoliko puta joj je izjavio i ljubav.

Sada se oglasilo ministarstvo odbrane, koje je saopštilo danas da Almir Asanović, koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane, nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio.

“Radi istinitog obaviještavanja javnosti i sprečavanja dezinformacija, Ministarstvo odbrane saopštava da Almir Asanović koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio”, navedeno je u saopštenju, a prenosi “Tanjug”.

Dodaje se da se imenovani u javnosti pojavljuje u uniformi Vojske Jugoslavije, s oznakama Vojske Jugoslavije, koje više nisu u upotrebi u Vojsci Srbije.

Podsjetimo, Almir je u javnost dospio i kao bivši muž Divne DNK, takođe nekadašnje učesnice ovog rijalitija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79