Ambasada Velike Britanije objavila javni poziv za saradnju sa mladim ljudima širom BiH

Na svom oficijelnom Twitter profilu, Matthew Field se oglasio povodom javnog poziva Ambasade Velike Britanije za saradnju sa mladim ljudima iz BiH.

– Da li ste državljanin BiH i imate između 18 i 29 godina? Da li ste spremni da unaprijedite sebe i pomognete u izgradnji bolje države? Ako je odgovor da, imamo priliku za vas. Sljedeći mjesec počinjemo sa novim projektom kako bi sarađivali sa mladim ljudima širom BiH. Želimo čuti vaše glasove kako bi mogli raspravljati o problemima za koje vi smatrate da su važni i kako bi pomogli vama da se izgradite kao lideri i uzori drugima. Ova Savjetodavna grupa za mlade će biti sačinjena od 10 pojedinaca koji će blisko sarađivati sa britanskim ambasadorom i mojim kolegama tokom perioda od 10 mjeseci. Taj projekat će uključivati mjesečne sastanke, prezentacije i diskusije. Sve će biti održano online. Sve detalje možete pronaći na Facebook stranici Britanske ambasade, mom Twitter ili Instagram profilu. Radujem se vašim odgovorima – kazao je Matthew Field tokom svog javnog obraćanja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79