Ambasadori Italije i Velike Britanije obučeni kao njihovi predstavnici na Eurosongu

Tim povodom ambasador Velike Britanije u BiH Matthew Field našalio se na Twitteru te naveo da je za kaznu spreman da se obuče kao učesnik Ujedinjenog Kraljevstva na Eurosongu

Italija je pobjednik ovogodišnjeg Eurosonga, a zanimljivo je da je bez bodova ostala pjesma predstavnica Velike Britanije.

Tim povodom ambasador Velike Britanije u BiH Matthew Field našalio se na Twitteru te naveo da je za kaznu spreman da se obuče kao učesnik Ujedinjenog Kraljevstva na Eurosongu.

 

U istoj objavio prozvao je i ambasadora Italije u BiH Nicolu Minasija te ga pitao želi li i on isto učiniti u ime Italije.

 

field-eurosong

 

Ubrzo je stigao odgovor Minasija koji je objavio fotografiju na kojoj oponaša frontmena grupe “Maneskin” koja je pobijedila na Eurosongu.

 

– Idemo Field. Tvoj je red – napisao je Minasi nakon čega je fotografiju objavio i britanski ambasador uz simpatičan komentar:

 

– Minasi, pobijedio si (opet).

 

minasi-field-eurosong

 

Minasi je za Fieldovu objavu kazao da je fantastična.

 

Britaniju je, podsjećamo, predstavljao James Newman s pjesmom “Embers”.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79