Amerikanac se doselio u Beograd: Srbi gostoprimljivi, svi mi nude rakiju

Amerikanac Adam Davenport, usred pandemije korona virusa, odlučio je da promijeni mjesto za život, napustio je Sjedinjene Američke Države, a od svih destinacija na svijetu, izabrao je Beograd.

On je glumac, pjevač, di-džej, tekstopisac i filmski producent, a na pitanje zašto je izabrao glavni grad Srbije za život, kaže:

“Iz Njujorka sam i sa svim tim ograničenjima koja postoje Beograd je tu bio u prednosti jer čovjek može da živi ovdje relativno normalno. Spremam se trenutno za film tako da sam ovdje unajmio lokalnog trenera sa kojim treniram pet puta nedjeljno. Treba da nabacim 10 kilograma ovdje”, rekao je on kada ga je ugostila TV Prva.

Kaže i da u Beogradu drži časove glume. Na pitanje koliko je uspio da upozna Beograd, odgovara:

“Prvi put sam u Beogradu bio u septembru, dakle još za vrijeme epidemije. Svi Srbi mi kažu da to nije onaj normalni Beograd. Biću ovdje čitave godine i kada se ublaže restrikcije i život vrati u normalu, pa ću moći da uporedim početak svog boravka i ljeto. Svi mi kažu da je Beograd najljepši ljeti”, naveo je.

Dodaje ipak da mu se u Srbiji najviše dopadaju ljudi.

“Srbi su prijateljski nastrojeni, gostoprimljivi. Srpsko gostoprimstvo i ljudi se trude da mi pomognu na svakom koraku kao strancu, čak i kada mi je teško da se snađem, u Srbiji me pitaju da li mi treba pomoć. U Americi to nikad ne bi prošlo”, naveo je Davenport te dodao da mu stalno svi nude rakiju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79