Amir iz Bužima smrtno stradao prilikom rada u šumi

Nova tragedija koja je zadesila Bosnu i Hercegovinu. U nesreći koja se dogodila u šumski prevojima Krajine, život tragično izgubio Amir Burzić iz Bužima.

Kako doznajemo, Amir je preminuo u toku rada u šumu, kada je stablo palo na njega. Nadležne osobe mogle su samo utvrditi smrt mladića.

Njegovi prijatelji za Amira tvrde da je bio pošten i vrijedan radnik. O terminu posljednjeg ispraćaja bit ćete blagovremeno obaviješteni.

Prijatelji i porodica opraštaju se od nastadalog mladića Amira.

“Molimo dragog Allaha da s smiluje ovom mladom čovjeku koji je jutros tragično preminuo u šumi, radeći. Porodici sabur.

“Neka mu dragi Allah podari lijep dženet a porodici sabur.”

2Za njega je jutros odlazak na posao u šumu Allahovom odredbom bio zadnji, ne kažu dzaba da je smrt bliža od jake za vratom ili žile kucavice 😪.

Često je smrt najbolji vaiz i dolazi iznenada ne birajući ni mjesto ni vrjeme ni godine.
Stoga ko zna ko je sljedeći više se poštujmo cjenimo i uvažavajmo.

Mnoge Nas je pogodila vjest da nas je rano jutros tragičnom smrću u šumi na poslu Allahovom odredbom napustio naš sugrađanin – Amir Burzić .

Neka ti je vječni rahmet i dzenet a tvojim naj dražima porodici da Allah podari snage i sabura el-fatiha

Odeš da pošteno zaradiš komad kruha …Rano jutros tragičnom smrću u šumi preselio na ahiret (Amir Burzić – Neka ti je vječni rahmet a porodici sabur Amin

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79