Ammar Mešić o glasanju Srbije u UN-u za primirje u Gazi: Sramite se, dat će Bog da vam vidimo leđa

Srbijanski glumac Ammar Mešić oglasio se povodom glasanja Srbije na Generalnoj skupštini UN-a ironično se zahvalivši Vladi na suzdržanosti uz poruku: “Sramite se”.

Mešić je uz screenshot glasanja zemalja na Twitteru odlučio podijeliti svoje mišljenje te ironično napisao: “Veliko hvala Vladi Srbije i našem najboljem predsjedniku svih vremena!”

“Dat će Bog da vam vidimo leđa uskoro. Kao što sam i prije govorio, SRAMITE SE!”, poručio je.

Također, imao je poruku i za muslimane u Srbiji: “A vi, muslimani, lijepo razmislite sljedeći put za koga ćete glasati, da ne bude opet kao devedesetih kako je Aleksandar Vučić rekao ‘100 muslimana za jednog Srbina'”.

Mešić je bio jedan od glumaca koji su se oglasili nakon tragedije u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu te je tada uputio oštru poruku Vučiću okrivljujući njega za sve što se desilo.

Ammar je nedugo zatim dobio otkaz u seriji “Igra sudbine”, a srbijanski mediji tvrdili su da je razlog tome upravo njegovo kritikovanje predsjednika države.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79