Amra Zulfikarpašić: Gradonačelnik Skaka mi je nudio novac da glasam za Srđana Srdića

Amra Zulfikarpašić, vijećnica Naše stranke u Gradskom vijeću Grada Sarajeva, gostujući večeras u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem, govorila je o izboru gradonačelnika Sarajeva.

Zulfikarpašić je rekla da joj Skaka dao “nemoralnu” ponudu da na glasanju zaokruži ime Srđana Srdića.

(VIDEO) Dino Konaković priznao poraz: “SDA vas je porazila, ovo je moj poraz”

– Poslovno sam boravila u Gradskoj upravi, povodom dodjele šestoaprilske nagrade, a tu je bio i gradonačelnik Abdulah Skaka. Sa njegove strane dobila sam nemoralnu ponudu, kazala je Zulfikarpašić.

Dodala je da je gradonačelnika Skaku upitala zašto baš to sada radi.

– Prošle godine, kada sam ja dijete izgubila, ja sam za vas uradila veliki posao, i radila sam i plakala nad tastaturom jer su mi pare trebale, a vi mi to nikada niste platili. Ma ne da mi niste platili, nego mi niste rekli ni hvala, navela je Zulfikarpašić objašnjavajući šta je tačno rekla Abdulahu Skaki.

Vijećnica Naše Stranke je kazala da je Skaka nakon njenih riječi rekao da će se to odmah riješiti, da će joj isplatiti novac koji je trebala dobiti još prošle godine, u zamjenu za glas za Srđana Srdića.

(VIDEO) Političari otkrili zašto nije izabran Bogić Bogićević za gradonačelnika Sarajeva

  Dva potpisa Predsjedništva dijele BiH od kontrole nad nebom

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79