Ana Brnabić za srbijanske medije: Pravi se atmosfera da je legitimno da se nešto desi Aleksandru Vučiću!

Strašno je da Belivuk bude politički partner u političkoj brobi protiv Aleksandra Vučića, kazala je Brnabić gostujući na televiziji Pink. Kakvi ljudi i kakvi mediji mogu to sebi da dozvole, zapitala je premijerka.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da nije videla iskaz Veljka Belivuka u originalu jer je on tajan, a cilj onoga što je “Krik” objavio je, ocenjuje, rušenje predsednika Vučića po svaku cenu.

– Ako je potrebno da vam u tom poslu partner bude psihopata i koljač, i to je prihvatljivo, dokle god je protiv Vučića. On je njima kredibilan svedok, dokle god je protiv Vučića – kaže premijerka za “Novo jutro”, prenosi srbijanski Pink.

Brnabić za tamošnje medije ističe činjenicu da je Belivuk navodno o predsedniku, njegovoj porodici i pojedinim ljudima iz vlasti pričao samoinicijativno, i to što je navodno rekao je pojedinima relevantno. Nije ipak relevantno to što je koljač, što je tvrdio da nije ubica, da nije kriminalac, već je relevantno samo ono što je rekao o ljudima iz vlasti – navela je Brnabić.

Ističe da se ne bi bavila time šta je “koljač i psihopata rekao, jer je dobio tačne instrukcije šta da kaže u iskazu”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79