Analizirano ponašanje žena prema djevojčici koja podsjeća na Danku Ilić

Analizirano ponašanje žena prema djevojčici koja podsjeća na Danku Ilić


Nakon što je objavljen snimak djevojčice iz Beča za koju se sumnja da je Danka Ilić (2) koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju, mnogo je različitih mišljenja o sličnostima i razlikama djevojčice sa snimka sa malom Dankom.

Međutim, snimak dvije žene koje se nalaze u pratnji djevojčice ne bilježi nikakvu emociju niti prisnije ponašanje prema njoj, već vrlo hladno i uzdržano, a takođe se na istom ne vidi bilo kakva dječija torba koja se obično nosi uz dijete tog uzrasta gdje bi trebala da se nalazi voda, garderoba i slično.

Naime, na snimku se vide dvije žene od kojih jedna stoji sa jedne strane djevojčice, a druga sa druge. Njihovo ponašanje tokom snimka je prilično hladno, nezainteresovano i ne bilježi bilo kakvu emociju prema djevojčici.

@crnahronikainfoDa li je ovo nestala Danka (2)?

♬ Epic News – DM Production

Ona se nemirno tokom snimka igra, penjući se na na torbe pa na betonsku ogradu, a nijedna od žena joj tokom čitavog vremena ne prilazi i ne dodiruje je, piše Telegraf.

One su, kako se vidi i na snimku gledale okolinu i u telefon, dok pažnju na djevojčicu uopšte nisu obraćale.

Osim što žene nisu pokazale emociju prema djetetu, ni djevojčica nije pokazala emociju prema njima. Tokom snimka ona im ne prilazi i ne obraća pažnju na njih.

Ono što je takođe neobično jeste što žene imaju samo jednu putnu torbu i veću kesu bez ikakve dječije torbe ili ranca u kojem se karakteristično za tako malo dijete nosi voda, garderoba i nešto za jelo.

Iako je snimak kratak i nije potvrđeno da je na njemu zaista Danka, mnogi na mrežama komentarišu svaki detalj sa video-zapisa, koji je nastao na stajalištu u Beču.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija