Anonimni čitatelj portala poklanja kravu, koze i ovce: Evo ko se može prijaviti

Dragi Bugojanci imamo jednu jako lijepu vijest. Anonimni donator je odlučio preko našeg portala Bugojno Danas pokloniti jako kvalitetnu kravu, vjerovatno stevenu, nekoliko koza i nekoliko ovaca. Uslov je da se da osobi koja nema ništa od stoke a da bi se željela baviti ovime jer bi se moglo lijepo živjeti i da ima uslove gdje da smjesti kako kravu tako i koze i ovce a da je na području Bugojna.

Glavni uslov jeste da je porodica u potrebi i da donirane životinje neće prodati npr. 2 godine jer će se obilaziti mjesto gdje budu smještene donirane životinje. Hajde da učinimo dobro djelo i da nekome obezbijedimo egzistenciju ko bi želio raditi oko ovih životinja i ko ima prostora za to. Popričajte sa komšijama, nemojte da doniramo pogrešnoj osobi već onome kome baš treba, vrijednost donacije prelazi 5000 KM.

Slobodno napišite komentar kome bi ovo dobro došlo i zašto jer ćemo snimiti tu porodicu kojoj budu donirane životinje a donator će izabrati kome da donira od ponuđenih koje ćete napisati u komentaru, dakle opišite zašto bi trebalo donirati tome i tome i ima li prostora za držati ove životinje.

Bez žurbe, imamo cijeli dan da nađemo porodicu u potrebi sa područja Bugojna.

Komentare i prijedloge za donaciju pišite na FB stranici Bugojno-danas

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79