Apel GSS-a Novi Grad: Šesti dan potrage za Nevzetom Solak

Apel GSS-a Novi Grad: Šesti dan potrage za Nevzetom Solak


Još uvijek traje potraga za Nevzetom Solak koja se u popodnevnim satima u nedjelju udaljila od kuće. Porodica i članovi GSS-a Novi Grad svakodnevno provode potražne akcije, obilaze šire područje Sarajeva, putem video nadzora pokušavaju doći do bilo kakve informacije koja bi pomogla da se nestala Nevzeta pronađe.

Posljednje informacije iz GSS-a su da je posljednje potvrđeno mjesto na kojem je viđena Nevzeta Solak tramvajsko stajalište Baščaršija.

– Poštovani sugrađani nestala Nevzeta Solak kada je ušla u tramvaj na Marijin dvoru uputila se prema Socijalnom i ulazila je u Hoše market gdje je kupila dvije male boce vode, vreće za smeće i pecivo što je stavila u reklamnu kesu Hoše komerca. Nakon toga se uputila na tramvajsko stajalište u 15.30 sati Socijalno prema gradu, odnosno Baščaršiji nakon čega je uočena kada je potvrđeno da je izašla iz tramvaja na Baščaršiji u 15.50 sati.

Ukoliko ste primjetili nestalu molim vas javite nam. Sve je vezano za nedjelju, 20.02.2022. godine. Obratite pažnju na opis nestale i na reklamnu kesu Hoše komerca, poručili su iz GSS-a Novi Grad.

Opis nestale Nevzete Solak

-1959. godište;
-visina oko 160 cm;
-težina oko 65 kg;
-svijetlo plava marama;
-crna duža jakna;
-crne hlače;
-crne cipele;
-crna kožna torbica sa dokumentima;
-šareni kišobran sa cvijetnim detaljima;

Ovom prilikom molimo sve naše građane ukoliko primjete nestalu ili su je primjećivali u prethodnom periodu da se jave na dežurne brojeve GSS Novi Grad Sarajevo ili na OC CZ Novi Grad Sarajevo ili na broj Policije 122.

+387 33 778 980
+387 62 112 700
+387 62 672 772 (viber broj)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija