APEL OČAJNE ĆERKE: Tatu mi je privela policija, a ovo je zadnje što mi je rekao

Moj tata je poslednji put viđen kada je privela policija u stanicu u Mirijevu. On je pre toga krenuo da traži dokumenta koja je izgubio, a neko ga je ugledao da se mota oko automobila i pomislio da krade. Od trenutka kada je izašao iz te stanice gubi mu se svaki trag, a telefon mu je nedostupan.

Ovako za “Blic” priča Milica Milovanović, ćerka nestalog Mioljuba Milovanovića koja je apel za pomoć prvo objavila na svom profilu na Fejsbuku.

Kako je objasnila, sa ocem se čula tog 13. decembra oko 19.30 sati poslednji put, kada su je pozvali policajci iz mirijevske stanice da je obaveste da joj je otac priveden tog dana nešto posle 16 sati.

– Rekli su mi da se motao oko nekog automobila i da ga je neko uočio i pomislio da hoće da ga ukrade. Kad ga je privela policija kod sebe nije imao dokumenta, već samo dva telefona. Tada sam i ja razgovarala sa njim, a on je pričao čudno, osetila sam po glasu da je bio jako uznemiren, rekao mi je: “Gde ću sad da idem, kako ću ja da stignem?”, a kada sam ga pitala gde to treba da ide, nije odgovorio. To je bilo poslednje što mi je rekao – priča ćerka Milica, dodajući da je njen otac inače iz Priboja a da je u Beograd došao da radi sezonski na jednom gradilištu na Dedinju, prenosi Blic.

Međutim, u svojoj ispovesti Milica je ispričala i da njen otac ima psihičkih problema i da pije terapiju, ali i da je bio suicidan.

– Pre dve godine pokušao je da izvrši samoubistvo u dvorištu kuće, a ja sam ga pronašla, srećom, na vreme. Zbog toga se plašim da bi opet mogao da digne ruku na sebe. Njegov brat koji je takođe u Beogradu je proveravao na svim mestima gde bi mogao da bude, ali od njega ni traga ni glasa – kaže Milica i još dodaje da sumnja da su na njemu ostale posledice još od tog pokušaja ubistva 2016. godine.

Miličini roditelji razveli su se prošle godine, a od tada ona i majka gaje lep odnos sa ocem. Iako ne žive u istom gradu, redovno se čuju, gotovo svakodnevno, bliski su, a Mioljub je uskoro trebalo da ih poseti. Međutim, od njega nema ni traga ni glasa.

– Inače, njegova dokumenta su kasnije pronađena upravo na tom gradilištu gde je radio – priča Milica.

Očajna ćerka, nemajući drugi izbor, objavila je njegov nestanak na Fejsbuk profilu. Ona moli da ukoliko je neko video njenog oca ili ima bilo kakvu informaciju o njemu, da to javi na broj 062/853-22-08 ili najbližoj policijskoj stanici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79