Apel za pomoć: Pomozimo malenoj Amni da skupi 3.800 eura za odlazak na liječenje

Dragi prijatelji Amna treba opet vašu pomoć! Nažalost nisam u mogućnosti odvesti je u Tursku na pretrage zato mi potrebna vaša pomoć za Amnu..

Amna je radila UZV bubrega i nalaz je jako loš na odnosu u martu što je radila u Turskoj. Amna dok je trošlila terapiju bila je dobro, nije bilo urinarnih infekcija, završila je sa terapijom od 6 mjeseci i nažalost infekcije su se vratila.

Kao što mnogi znate, Amna je operisla hidronefrozu mega ureter 2014 godine a problem sa mokraćnom bešikom ima od 2015 godine kada joj je otkrivno da ima jako slabe mišićne mokraćne bešike,tj nestabilna joj mokraćna bešika. Sada hvala Bogu mokraćna bešika je jako dobro .


Amna je 5 gdina pod antibioticima, sada nam je cilj da se riješii Hidronefroza koja jos uvijek nažalost prisutna i infekcije da se i to sanira….

Nama je potrebno 3.800 € za odlazak u Turski a tu je uračunato, pretrage i putni troškovi..

Svi koje možete i želite pomoći to možete uplatiti na brojeve računa. Hvala vam svima što ste uz Amnu bili i do sada, ja se nadam da ćemo u Božiju pomoć i pomoć.dobrih ljudi uspjeti i ovaj put da odemo u Tursku na liječenje.

Broj telefona majke 061076750

 

Komentari

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79