Apel za pomoć samohranoj majci s troje djece u Malešićima

U kući nove gradnje, punoj vlage, živi samohrana majka s troje djece (10, 9 i 5 godina). Nedavno je glava kuće, otac i muž, Šaćir, preselio na bolji svijet, a iza njega je ostalo njih četvero u vrlo teškoj socijalno-materijalnoj situaciji.

Uvidjevši potrebu i problem koji treba riješiti, Savjet MZ Malešići i džematski odbor Malešići, zajedno sa predstavnicima lokalnih medija odlučio se da pokrene još jednu humanitarnu akciju za ovu porodicu.

Nakon posjete porodici, zajedno sa predsjednikom Savjeta mjesne zajednice Malešići Senadom Tabakovićem i sami smo se uvjerili u ozbiljnost situacije u kojoj se ova porodica našla, piše Ilijaš.net.

Vlaga je problem koji se osjeti i vidi u čitavoj kući kao i drva kojih nemaju dovoljno, hrana, odjeća i obuća su takođe jedan od problema koje ova porodica ima te su u potrebi za materijalnom pomoći što je i cilj ove akcije.

Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu porodici Čavčić. Za sva pitanja ili bilo koju drugu informaciju možete kontaktirati Enidu Čavčić na broj telefona 064-409-2251.

Takođe, možete kontaktirati i predsjednika Savjeta MZ Malešići Senada na broj telefona 062-266-167.

Ukoliko želite uplatiti novčanu pomoć ovoj porodici to možete na broj računa:

Ime: Enida Čavčić
Broj računa: 1413 131310 125756

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79