Arijana Memić: Babin sin u svatove ide sa službenim vozilom i puca ispred kuće oca čiji je sin ubijen

Nakon današnje pucnjave u blizini kuće Muriza Memića na području općine Ilidža na Facebooku je reagirala i Arijana Memić, sestra rahmetli Dženana. Ona se u vrijeme pucnjave sama nalazila u kući.

Arijanin status prenosimo u cijelosti.

– Dođe ispred kuće oca čiji je sin ubijen, ispali 6 metaka. Babin sin u svatove ide sa službenim vozilom.

Dođe Murizu i kaže: “Moja djeca su pucala, ženim svog sina”.

Nakon što policija obavi uviđaj, i dok budući mladoženja daje izjavu u MUP-u, šalje se izaslanik da nas zamoli da povučemo prijavu i da se priča ne širi (Policiji su pucnjavu prijavile naše komšije a ne mi).

Shvatite kaže da svatovi čekaju, a tu sjedi moja majka kojoj je sat vremena prije pozlilo i koja svoga sina nikada neće oženiti jer je ubijen. Nakon prijetnji koje su nam upućene u posljednjem periodu, ovo danas je bio veliki šok za našu porodicu.

Šta sve trpimo ovih godina, dobro je da se danas sve ovo završilo na način na koji jeste. A vi koji ste pucali, idioti ste! – napisala je Arijana Memić.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79