Arijana Memić najavila: Razmišljamo da organiziramo velike proteste zbog svih onih nečasnih, koji godinama istrajavaju na lažima

Zbog nečasnih ljudi poput federalnog tužioca Vlade Miškovića koji zastupa montiranu optužnicu Kantonalnog tužilaštva KS, razmišljamo da organizujujemo velike proteste, najavila je Arijana Memić, sestra ubijenog mladića Dženana Memića.

– Zbog svih onih nečasnih koji su godinama istrajavali na lažima, na lažnoj amneziji, na fingiranju i prikrivanju, na zataškavanju ubica.

Zbog Sabine Sarajlije koja je nastavila putem Dalide Burzić, kojoj nije u interesu da se pronađu i kazne ubice jednog mladića.

Zbog svih onih koji su bili ubijeđeni da će im proći izmišljena saobraćajna nesreća… O svemu ćemo vas obavijestiti na vrijeme – napisala je Arijana na Facebooku te se zahvalila svima na podršci.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79