Arijana Memić odgovorila Aliji Budnji: Evo, vode mi, niko nije spomenuo da se Muamer sumnjiči za ubistvo

Arijana Memić, sestra rahmetli Dženana Memića, na Facebooku je odgovorila Aliji Budnji, član Glavnog odbora SDA i vlasnik kompleksa hotela na Ilidži među kojima je i “Crystal” s kojeg su obrisani snimci 8., 9., 10. i 11. februara 2016. godine.

Podsjetimo, Budnjo je rekao da je on siguran u svog sina Muamera, da on nema veze i da ništa nije kriv.

– Evo, vode mi, niko nije spomenuo da se Muamer sumnjiči za ubistvo. Ali, ovi se peru, peru, kao da je voda kod njih džabe – objavljeno je na stranici Pravda za Dženana Memića što je podijelila i Arijana Memić.

Podsjetimo, u Sudu BiH 7. oktobra zakazan je početak suđenje optuženoj petorci u predmetu “Dženan Memić”.

Taj dan, čitanjem optužnice i uvodnim riječima Tužilaštva BiH počet će sudski proces u predmetu za koji vlada veliko interesovanje javnosti, pogotovo nakon što je nedavno Vrhovni sud Federacije Bosne i Hercegovine izrekao pravosnažnu oslobođajuću presudu Ljubi i Bekriji Seferoviću, a koje je Kantonalno tužilaštvo Sarajevo optužilo da su skrivili nesreću u kojoj je Memić poginuo.

Na optuženičkoj klupi su Zijad Mutap, njegova kćerka Alisa Mutap – Ramić koja je bila zajedno sa Dženanom Memićem kada je stradao u ilidžanskoj Velikoj aleji 2016. godine, pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Hasan Dupovac i Josip Barić te recepcioner ilidžanskog hotela “Crystal” Muamer Ožegović, koji je radio u noći kada je Memić stradao.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79