Arijana Memić: Spremni smo da čujemo presudu, ovu i svaku sljedeću

Arijana Memić, sestra rahmetli Dženana Memića, oglasila se na Facebooku poručivši da su spremni da čuju presudu Vrhovnog suda FBiH koja je zakazana za utorak u 13 sati. Dodala je da su spremni čuti i svaku sljedeću presudu.

– Spremni se boriti, do kraja, za Dženanovu pravdu. Neka pobijedi istina, neka bude pravda! – poručila je Arijana te objavila fotografije transparenata s likom Dženana Memića.

Podsjećamo da je pred Vijećem Vrhovnog suda Federacije BiH prošle sedmice okončan pretres u predmetu protiv Ljube i Bekrije Seferovića u slučaju smrti Dženana Memića.

Kantonalni sud u Sarajevu donio je dvije oslobađajuće presude jer smatra da nema dovoljno dokaza koji upućuju da se u noći 8. februara 2016. godine dogodila saobraćajna nesreća u Velikoj aleji, kao i da povrede na Memiću ne odgovaraju onima iz saobraćajne nesreće odnosno kada vozilo udari pješaka.

Presuda će biti izrečena u utorak.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79