Arkanov sin: Mika je i mene zlostavljao, plašio sam ga se više nego oca

Nakon što je glumica Milena Radulović u šokantnoj ispovijesti otkrila da ju je silova Miroslav Mika Aleksić, profesor glume, svakodnevno isplivavaju novi šokantni detalji.

Sada se javio i Vojin Ražnatović, sin ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

– Pohađao sam i ja školu Mike Aleksića. Čovjek je bio toliko strog, da smo se brat i ja više bojali njega nego sopstvenog oca. Evo jedne anegdote. Tokom premijere predstave, pokušavao sam da ne gledam u prvi red, jer sam znao da mi tamo sjede otac, brat i Mika Aleksić.

Kada se predstava završila, svi su mi čestitali a Mika mi samo šapne: “Vidimo se na času”. Kad sam došao poslije 3 dana na čas, Mika je sačekao da svi dođu (čak i one koji zakasne) i onda je krenuo sa takvim psovkama i uvredama, da sam ja bio u šoku da moj otac, jedan Arkan, tako u životu nije nekog isprozivao. Čak ni dijete od 8 godina – rekao je Vojin Ražnatović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79