Armin Muzaferija poručio Kenanu Musiću – Plati mi fakture, sve ću pokloniti narodnoj kuhinji

Nakon što je Kenan Musić, predsjednik Udruženja mladih umjetnika BiH i direktor Omladinskog film festivala Sarajevo, prozvao Armina Muzaferiju ovaj mu nije ostao dužan.

Naime, Musić je na Facebooku prozvao Muzaferiju da je SDA pjevač.

Kenan Musić: “Da sam nekome dužan? To su notorne laži!

Muzaferije mu je također odgovorio na Facebooku podužim postom.

– Ovo nije moj sport, ali zbog budućnosti naše djece nekad moramo djelovati. Ovo ne pišem u svojstvu umjetnika, već nekoga ko je dio jedne kompanije koja upošljava ljude, plaća porez itd… Pojavio se ovih dana jedan dječak Kenan Musić koji je željan pažnje. Dotični je 2018-te kao direktor Omladinskog Film Festivala i Udruženja mladih umjetnika dogovorio posao sa mojom firmom koja se bavi najmom event opreme. Platio je 1/3 fakture a ostatak je rekao poslije. To “poslije” je bilo uz petljanje, laži i izbjegavanje…a da je samo rekao na lijep način ili pristao na susret i razgovor,ja bih mu dug vjerovatno halalio – napisao je Armin Muzaferija.

Dalje ističe da nije htio mnogo baviti time sve do jučer kada su mediji objavili da se bori protiv bošnjaštva i Allaha SWT.

– Dakle od 2018-te pa sve do jučer ja nisam spomenuo taj dug niti pokrenuo tužbu. I kontam, dolazi Ramazan, ne želim se baviti stvarima koje sam u dosadašnjoj karijeri u širokom luku zaobilazio… kad imam šta vidjeti: dotični me prozva da izmišljam dug i da je pokrenuo tužbu. Iskreno sam se obradovao! Evo prilike da naplatim dug koji ću draga srca ako Bog da pokloniti u narodnu kuhinju. Još ako to sve obavimo za Ramazan – veći sevap napisao je Muzaferija.

On je dalje napravio i kratak osvrt na FB status u kojem ga je Kenan Musić prozvao:

1. “Lokalni slavuj” – sinko, da si hodao malo više po svijetu mogao si naletiti na moj koncert npr. u Valensiji, Parizu, Oslu, Fezu, Čikagu…

2. “SDA pjevač” – standardna izjava za sve one koji krmeljaju u krevetu do 11 sati. Sinko, ja sam nastupao za sve bošnjacke stranke (SDA, SBIH, SBB, NIP, ASDA i druge) i sa istima radim i surađujem kroz rentanje opreme i pjevanja pjesama. To je moj posao.

3. Kako je moja firma “dobivala poslove” –
Pa na način da smo kvalitetni i povoljni – tako si i ti pristao na ponudu od strane moje firme. A nisi valjda mislio da stranački dobijam poslove? Pa sinko, mi radimo sa svjetskim firmama i van BiH. Misliš da je stranački npr. Nick Vujičić u Sarajevu, Petar Grašo u Kreševu, prijenos finala svjetskog prvenstva u Dubrovniku itd…

4. “On šeta od V.Vatre do Vijećnice” – sinko, to pokazuje tvoj mentalni sklop, jer ako želis dobro svom narodu onda šetaš od Trebinja do Kladuše…

U prilogu je samo mali dio materijala koji ide kao dodatak tužbi… ostatak ako bude potrebe… P.S. Jutros su nam još dva stara dužnika izmirili dugove. Valjda se prepali da i njih javno ne prozovem. Poruka za sve ostale koji su dužni našoj kompaniji: ne sekirajte se, ostaje tajna… jedino ukoliko najavite borbu protiv Bošnjaka i Allaha, onda idete na stub srama – piše Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79