Arnel Isak pozvan da radi trailere za Netflix

Ministar Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona, Arnel Isak je novi kandidat A-SDA za gradonačelnika Zenice.

Nakon što je započeo svoju kampanju promotivnim videom koji više liči na najavu Walking Deada ili Black Mirrora, dobio je neobičan poziv za novi angažman, piše Šatro.info.

Naime, najpoznatiji svjetski streaming servis za distribuciju zabavnog sadržaja – Netflix – je pozvao Arnela Isaka da radi na trailerima za njihove nove serije.

“Kad smo vidjeli šta je ovaj čovjek uradio od jednog običnog videa za političku kampanju, odmah smo tražili od naših agenata da dođu do kontakta ovog čovjeka. Palo mi je na pamet samo šta bi ovaj čovjek uradio od nekog boljeg materijala i kakav bi trailer napravio. Ako gospodin Isak prihvati, mi vjerujemo da će gledanost svih sadržaja na našoj platformi porasti za barem 20%. Poslali smo ponudu i očekujemo skori odgovor”, rekao je Ted Sarandos šef odjela za sadržaj u kompaniji Netflix.

Za komentar smo pitali ministra Isaka koji je kazao da mu još uvijek nije stigla ponuda, ali da on već zna odgovor na ovo pitanje.

“Ti skauti što budu dolazili, sumnjam da mi mogu ponuditi nešto što ja već nemam. Moj najdraži poslodavac je moj babo koji vodi A-SDA u Zenici. Sa svoje 23 godine sam postao kantonalni ministar, s biografijom bivšeg šiša majstora i YouTubera. To mi realno nikakav Netflix niti bilo koja produkcijska kuća ne može ponuditi. Jer, ako sam s toliko godina postao ministar, zamislite šta ću biti s 30. Pos’o je dobar, a para laka. Zato im javite da ne dolaze džaba”, kazao je Ministar Isak.

Članak je satiričnog karaktera.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79